Valuta:

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Verzendinformatie
1. Bevestig uw verzendadres voordat u het betaalt, het is het beste om het telefoonnummer te verlaten voor contact. Geef alstublieft een geldig e-mailadres en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor eventuele bijgewerkte informatie.
2. Items worden doorgaans binnen 3 werkdagen verzonden nadat de betaling is geverifieerd (zat en zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
3. Verzending naar wereldwijd door EMS (EXPRESS MAIL SERVICE) met volgende uitsluiting: Saoedi-Arabië, Angola, Nederland, Nigeria, Tsjechië, Kenia, Oekraïne, Rusland, Kroatië, Hongarije, Bhutan, Bulgarije, Georgië, Maldiven, Mexico, Brazilië, Polen , Letland, Roemenië, Estland, Zuid-Afrika, Bahrein, UAE, Koeweit, Qatar en anderen. Neem contact met ons op om te bevestigen of u in gratis verzendgebieden bent of niet.
4. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u trackingnummer zodra deze beschikbaar is. De doorsturen van het pakket duurt normaal gesproken 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren buiten de dienst van de postdienst. Als er een beetje vertraging is, gelieve meer geduld te hebben.
Retourbeleid
Retourneren of uitwisseling is toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product via de website heeft gekocht en het binnen 7 dagen na ontvangstdatum is. Neem contact met ons op als u moet retourneren of ruilen. Goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangstdatum worden geretourneerd - versleten en bevatten alle originele verpakking en etiketten. Wij zullen uw originele betaalmethode, exclusief re-stocking / verwerkingskosten en retourkosten, in rekening brengen. Alle verzendkosten bij het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de klant.
Alle pakketten moeten worden verzonden via een trackable methode, zoals de bevestiging van de Amerikaanse postbevestiging, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die in transit zijn verloren. Zodra we uw retourneren ontvangen, geef maximaal 5 werkdagen toe om uw retourzending of uitwisseling te voltooien.
Terug