Valuta:

Privacy verklaring

Privacy Notice
Onze site respecteert u als een waardevolle klant en blijft de normen in klanttevredenheid stellen. Om een ​​professioneel serviceniveau te behouden en uw belangen te beschermen, laten we uw persoonlijke gegevens niet vrijgeven aan andere bedrijven of mailinglijsten. We weten het soort moeite om ongevraagde mail te ontvangen, dus we zullen ons uiterste best doen om ons daarvan te beschermen, om niet te vergeten dat het de wet is. Alle persoonlijke gegevens worden binnen ons bedrijf bewaard, met het doel om uw bestelervaring zo snel mogelijk te vergemakkelijken, zodat u zo snel mogelijk op het veld kunt komen met uw nieuwe apparatuur.
In feite gebruiken we de nieuwste encryptietechnologie (SSL) om uw persoonlijke gegevens van het publiek te houden. Wij kunnen u zonder uitzondering verzekeren dat wanneer u van onze site via onze beveiligde bestelling bestelt, alleen onze persoonlijke gegevens lezen. Dit beschermt u tegen frauduleus gebruik van uw creditcard en zorgt voor het hoogste beveiligingsniveau dat u verwacht en vertrouwt. Natuurlijk, als u nog steeds zorgen heeft, kunt u altijd een van onze vier winkels bellen.
Hoe gebruiken we uw informatie?
We kunnen de informatie die we verzamelen van u gebruiken bij het registreren, kopen van producten, een wedstrijd of promotie voeren, een onderzoek of marketingcommunicatie beantwoorden, de website surfen of bepaalde andere sitefuncties gebruiken op de volgende manieren:
* * Om onze Site-ervaring te personaliseren en ons in staat te stellen het type inhoud en productaanbod te leveren waarin u het meest geïnteresseerd bent.
* * Om ons in staat te stellen u beter te bedienen bij het beantwoorden van uw klantenserviceverzoeken.
* * Om uw transacties snel te verwerken.
* * Om een ​​wedstrijd, promotie, onderzoek of andere site functie te beheren.
* * Als u zich heeft aangemeld om onze e-mail nieuwsbrief te ontvangen, kunnen wij u periodieke e-mails verzenden. Als u geen promotie-e-mail van ons wenst te ontvangen, raadpleegt u de 'Hoe kunt u de informatie die u ons heeft verstrekt, uitloggen, verwijderen of wijzigen?' Sectie hieronder. Als u niet heeft ingelogd om e-mail nieuwsbrieven te ontvangen, ontvangt u deze e-mails niet. Bezoekers die zich registreren of deelnemen aan andere site-functies, zoals marketingprogramma's en 'alleen-leden'-inhoud, krijgen de keuze of ze op onze e-maillijst willen zijn en e-mailcommunicatie van ons ontvangen. Wij verwelkomen uw vragen, opmerkingen en zorgen over privacy. Stuur ons alstublieft feedback met betrekking tot privacy, of een ander probleem.
Kinderen Privacy
We verzamelen niet bewuste persoonlijke gegevens van kinderen onder 13 jaar Alleen online beleid Dit online privacybeleid is alleen van toepassing op informatie verzameld via onze website en niet voor informatie die offline is verzameld.
Terug